Hotel
Door: Rebecca
Blijf op de hoogte en volg Rebecca
15 December 2009 | Verenigde Staten, Oakland
Vandaag was het zover, we gingen naar het hotel. Om 14:00 gingen Mama, Nick, Rodres en ik met de trein naar Schiphol, Jerry en Chloe kwamen later. Toen we op Schiphol aankwamen stond de shuttlebus naar het hotel al klaar, dus we gingen meteen door.
Bij het hotel moesten we ons aanmelden en de spullen op de kamers zetten. Ik had een kamer met Chloe, Nick met Rodres en Mama en Jerry samen. Het waren echt hele luxe kamers, we hadden een douche, een bad, een super grote tv en een heel lekker bed. Na even tv te hebben gekeken bij Mama op de kamer besloten we te gaan zwemmen, ja er was ook een zwembad. Het was echt heel lekker warm water, en we waren de enige die in het bad waren dus we konden doen wat we wilden. Terug op de kamer aangekleed en toen kwam mama aankloppen om te zeggen dat Freek op tv was, dus ben ik gauw naar hun kamer gegaan en hebben we even tv gekeken.
Toen Jerry en Chloe kwamen gingen we eten. Lekker naar de Burger King, heel slecht maar wel lekker voor een keer:D.
Terug in het hotel bikini weer aangetrokken en op naar het zwembad.
Nadat de kleintjes in bed lagen heb ik nog even met Mama, Jerry en Nick tv gekeken en toen ben ik ook naar bed gegaan.
17 December 2009 - 14:04
Tamara:
Heee Rebecca!!!
Gefeliciteeerd!
je bent 18!!! woehoeeeh!
veel plezier met je verjaardag vieren in America:P
Kussss,
Tamaraa