Zaterdag 26, zondag 27 en maandag 28 December

Door: Rebecca

Blijf op de hoogte en volg Rebecca

29 December 2009 | Verenigde Staten, Oakland

Zaterdag 26 December

Ik werd iets laat wakker en ging naar de woonkamer. Daar gingen we kijken wat er in onze kerstsokken zat. En natuurlijk zaten we allemaal nog in onze pyjama:D. Er zaten een paar kado’tjes in en heel veel snoepjes. Dat is de gewoonte hier, om in de sokken Candy en grappige kado’tjes te doen. Het was echt heel leuk om alles zo uit te pakken, ik had heel veel zuurstokjes en een paar chocolaatjes. Ook heb ik een paar armbanden gekregen en nieuwe sokken.

Vandaag ben ik begonnen met mijn boek. Twilight. Ik heb hem van Opa Lo voor mijn verjaardag gekregen. En het was echt een hele goede keuze. Bedankt! s’Ochtends heb ik veel gelezen.

Kathelijn en Jesse gingen begin van de middag shoppen, dus heb ik op Loki gepast. Hij lag te slapen dus kon ik rustig verder lezen. Een paar keer is hij wakker geworden, maar toen was hij zijn speentje kwijt, toen ie die weer had sliep hij weer verder. Toen hij echt wakker was heb ik even met hem gespeeld en toen kwamen Kathelijn en Jesse thuis.

Jesse vroeg me of ik mee ging wandelen, maar dat wilde ik niet, ik wilde liever verder lezen, dus heb ik dat gedaan. Natuurlijk heb ik even pauze gehad voor eten, maar daarna ben ik gewoon verder gegaan. Ik ging rond een uur of half 1 slapen.

Zondag 27 December

Toen ik uit bed kwam, wat nogal laat was, ben ik meteen verder gaan lezen. We hadden besloten om naar Telegraph te gaan, Berkley, hier waren Kathelijn en ik op mijn verjaardag ook geweest. Ik vond het eigenlijk heel jammer dat we naar Telegraph gingen omdat ik dan niet verder kon lezen. Maar gelukkig ben ik mee gegaan, want het was echt hel gezellig en leuk om alle winkels te zien.

Als eerste gingen we naar Buffalo, een tweedehands winkel. Helaas kon ik daar niets vinden. Daarna gingen we nog naar een paar andere winkels, ook naar shiek waar ik 2 paar nieuwe All Stars heb gekocht. (zie foto) En we zijn ook nog naar de winkel gegaan waar ze alle sport kleding hebben, maar helaas kon ik niets vinden, dus gaan we nog een andere keer terug. Toen Jesse de auto op ging halen hebben kathelijn en ik even bij de universiteit op een bankje gezeten. De universiteit in berkley is echt heel groot, en het heeft een stuk eigen grond waar al de gebouwen op staan, je mag ook gewoon op het terrein komen ook als je geen student bent, dus daar gaan we ook nog een keer wandelen.

Thuis ben ik weer gaan lezen, even een onderbreking gehad om te eten, Indiaas, wat overigens heel lekker was alleen een beetje heet. Toen Loki in bed lag ben ik ook naar mijn kamer gegaan en heb in bed nog gelezen. Uiteindelijk was het half 1 voor ik ging slapen, en toen wilde ik eigenlijk nog niet stoppen omdat het net een spannend moment was.

Maandag 28 December

Vandaag heb ik niet veel gedaan. Ik kwam rond half 11 uit bed en ben toen gaan douche. Daarna ben ik eigenlijk meteen weer gaan lezen. Het was echt super spannend, ik kon gewoon niet stoppen. Ondertussen heb ik even snel 2 boterhammen gesmeerd en opgegeten en een kop thee gezet. Heleen had gebeld, maar niet zo heel lang omdat de telefoon er steeds meer stopte.
Rond een uur of half 4 had ik het uit. Echt heel jammer. Ik wil eigenlijk meteen aan het volgende beginnen, maar dan moet ik hem hier in het Engels kopen en dat wil ik liever niet. Ik kan wel Engels lezen, maar als ik een serie begin in het Nederlands wil ik het volgende boek ook in het Nederlands lezen, want in het Engels zijn toch een paar dingen anders dan in het Nederlands.

• 31 December 2009 - 14:13

Mama:

Hi schat,

Leuk je verslagen te lezen. Beetje aso wel he, al dat lezen, haha. Fijn dat het zo'n mooi boek was. Gelukkig voor Lijn en Jesse heb er niet nog een.
    Kus, mama