Maandag 15, Dinsdag 16 en Woensdag 17 Februari
Door: Rebecca
Blijf op de hoogte en volg Rebecca
19 Juli 2010 | Nederland, Aarle-Rixtel
We hebben de picknick koorts echt te pakken, vandaag gaan we weer picknicken!
We zijn naar Redwood regional park geweest. Toen we uit de auto stapten zagen we echt iets heel leuks, Lama’s! Daar hebben we even bij gekeken, bleek dat die mensen ze als huisdieren hielden en dat ze de lama’s als een soort dragers gebruiken voor tochten en daar waren ze nu voor aan het oefenen. We konden ze gewoon aaien, ze waren echt heel lief vooral die kleine baby. Loki vond het eerst een beetje eng, maar daarna wilde hij ze ook aaien.
Na de lama’s zijn we naar het grasveld gegaan en hebben we ons daar gesetteld. Het was echt heerlijk, we hebben heerlijk gepicknicked, we hadden Jesse's zelfgemaakte brood met Pindakaas en Nuttella, heerlijk, in de zon gezeten, gekletst en met Loki gespeeld.
We zijn ook nog even een stukje gaan lopen door het bos, het was echt heel mooi. Er stonden super hoge bomen en de naamborjes waren van heel mooi hout met witte letters.
Dinsdag 16 Februari
Vandaag moet Loki naar de dokter in San Francisco.
We gingen iets eerder weg zodat we nog even naar Golden Gate Park konden. Ik heb om de hoek nog even Taco Bell voor Kathelijn en mij gehaald en toen gingen we op weg. We konden de auto vlak bij het park parkeren dus dat was wel fijn. Het was echt heel mooi, en er was een soort van kunstattelier waar je workshops en lessen kon volgen. We zijn eerst even aan een tafeltje gaan zitten om onze Taco Bell op te eten, Het was zoals gewoonlijk Heerlijk:D en daarna zijn we nog even lekker gaan spelen. We zaten eerst in de zandbak, maar Loki vond dat maar niks, dus zijn we even gaan schommelen.
Toen we uitgespeeld waren zijn we op weg gegaan naar het ziekenhuis. Één ding is zeker, de parkeergarages zijn echt super duur hier! Echt, toen we eenmaal binnen waren viel ik van de ene verbazing in de andere. We moesten super lang wachten, en de deur bleef gewoon open staan. Ik zou er echt al lang iets van gezegd hebben, maar volgens Kathelijn is het de gewoonste zaak van de wereld hier in Amerika, iedereen doet alles op zijn elfendertigste. Vandaag is de eerste keer (zoals men hier zegt) dat ik chagarijnig ben geweest, nou ik moet zeggen dat je dat ook wel word als je daar in het ziekenhuis komt. Nou heb ik het zo wiezo niet echt op ziekenhuizen, maar hier was het wel heel erg.
Gelukkig duurde het niet zo heel lang en konden we gauw weer naar buiten.
Woensdag 17 Februari